×
اطلاعات بیشتر باشه، مرسی برای ارائه بهترین تجربه کاربری به شما، ما از کوکی ها استفاده میکنیم

gegli

فراتر از تصور

× داشتن بهترینها حق شماست
×

آدرس وبلاگ من

m-bibak.goohardasht.com

آدرس صفحه گوهردشت من

goohardasht.com/mohammad-bibak

یک نماینده مجلس خطاب به احمدی نژاد: این است نتیجه ی 6 سال ریاست شما , مردم دو دسته اند: یا فقیر و بیکارند یا بدهکار

داریوش قنبری سخنگوی فراکسیون خط امام مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور امروز خود در مجلس شورای اسلامی به انتقاد از سیاست های اقتصادی، اجتماعی ،سیاسی و فرهنگی دولت پرداخت و خطاب به احمدي نژاد گفت: مشكل اساسي دولت جنابعالي شعارگرايي و بي توجهي به عقلانيت و تخصص در اداره كشور است. دوستان ما در فراكسيون اقليت مجلس هفتم و نيز در مجلس كنوني بارها اين مطلب را به شما تذكر داده اند اما توجه نكرديد. البته در ابتداي كار همكاران ما در فراكسيون اكثريت تذكرات و انتقادات ما را سياسي و ناشي از ديدگاه هاي جناحي تلقي كردند اما اكنون خوشحاليم كه بسياري از اين همكاران نيز حقانيت انتقادات ما را تاييد كرده و خود نيز با اين انتقادات همنوا شده اند
متن کامل این اظهارات به این شرح است:
جناب آقاي احمدي نژاد !پس از گذشت 6 سال از رياست جمهوري جنابعالي، اكنون مردم ايران به لحاظ اقتصادي دو دسته‌اند يا بيكارند يا بدهكار. به جاي آمدن پول نفت بر سر سفره ها احكام جلب دادگاهها براي دريافت مطالبات بانكها از بدهكاران به در خانه هاي مردم مي رود و طرح هدفمند شدن يارانه ها نيز طوري توسط دولت جنابعالي اجرا گرديد كه هدف قانونگذار را براورده نكرد. اجراي نادرست اين طرح آنچنان گراني ايجاد كرده كه عملاً از پولي كه به مردم پرداخت مي شود چيزي برايشان باقي نمي ماند و حتي مجبورند از جيبشان هزينه اجراي اين طرح را پرداخت كنند به لحاظ امنيتي نيز وضعيت بهتر از اوضاع اقتصادي نيست، قتل، تجاوز و جنايت در حال افزايش بوده و هر روز ابعاد جديدي از جلوه هاي نا امني پديدار مي شود.
اوضاع سياست هم در دولتهاي نهم و دهم چندان تعريفي نداشت. آزاديهاي اساسي از قبيل ازادي بيان و مطبوعات آنقدر محدود شدند كه مثال چنين محدوديتي در دولتهاي پس از انقلاب وجود نداشت. در داخل تلاش شد فضاي سياسي به فضاي امنيتي تبديل شود و در خارج نيز به دليل برخي موضع گيريها وضعف دستگاه ديپلماسي رقبا و دشمنان توانستند جبهه قوي تري عليه ما تشكيل دهند.
به لحاظ اجتماعي نيز به دليل بررسي سياستهاي نادرست، كشورمان وضعيت خوبي ندارد، طوريكه در برخي از مناطق نرخ طلاق به بالاي 20 درصد رسيده است و اين در حالي است كه همزمان با افزايش نرخ طلاق، ميزان ازدواج رو به كاهش است. با وجود اين همه مشكلات به جاي پرداختن به راه حل آنها شاهد خيال پردازيهايي چون ايجاد 5/2 ميليون شغل در سال جاري و دادن 1000 متر زمين براي احداث ويلا و باغ هستيم. اكنون سوال اين است با گذشت 4 ماه از سال جاري چه تعداد از اين شغلهاي وعده داده شده ايجاد شده اند؟ آيا مي دانيد براي اشتغال 5/2 ميليون نفر در كشور نرخ رشد اقتصادي بايد 25 درصد باشد، در حالي كه بنابر برخي آمارها اين نرخ حدود يك درصد است؟
جناب آقاي احمدي نژاد! مشكل اساسي دولت جنابعالي شعارگرايي و بي توجهي به عقلانيت و تخصص در اداره كشور است. دوستان ما در فراكسيون اقليت مجلس هفتم و نيز در مجلس كنوني بارها اين مطلب را به شما تذكر داده اند اما توجه نكرديد. البته در ابتداي كار همكاران ما در فراكسيون اكثريت تذكرات و انتقادات ما را سياسي و ناشي از ديدگاه هاي جناحي تلقي كردند اما اكنون خوشحاليم كه بسياري از اين همكاران نيز حقانيت انتقادات ما را تاييد كرده و خود نيز با اين انتقادات همنوا شده اند. به همين دليل است كه امروز مي بينيم بر خلاف مجلس هفتم كه در آن، تعدادي از اعضاي فراكسيون اقليت به دنبال طرح سوال از رئيس جمهور بوديم، اكنون همكاران ما در فراكسيون اكثريت نيز طراح سوال از رئيس جمهور شده اند و انتظار مي رود كه هيات رئيسه بر اساس آئين نامه داخلي مجلس آن را در دستور كار قرار دهد. تاخير هيات رئيسه در رسيدگي به اين سوال باعث شريك شدن مجلس در ايجاد مسائل و مشكلاتي است كه در نتيجه برخي بي تدبيريها ايجاد شده اند.
مشكلات حوزه انتخابيه :
1- تمام مناطق استان ايلام در فاصله كمتر از 100 كيلومتري مرز عراق واقع شده اند و به همين دليل لازم است كه تمام مناطق استان ايلام، مرزي تلقي شده و به كاركنان تمام مناطق استان فوق العاده مرزي پرداخت شود.
2- بيش از 6 سال است كه پيگير احداث راه آهن ايلام به عنوان يكي از مطالبات اهالي استان هستيم. مسئولين اجرايي نيز قول مساعد داده و از چهار سال پيش اعلام مي كنند كه طرح راه آهن ايلام در دست مطالعه است. سوال اين است كه اگر قرار باشد مطالعه اين راه آهن چهار سال طول بكشد، پس احداث آن چقدر طول خواهد كشيد؟
3- جناب اقاي وزير كشور برويد سري به كوچه و خيابهانهاي شهرهاي ايلام، ايوان، سرابله، مهران، ملكشاهي، چوار، آسمان آباد، زرند، لومار، توحيد و صالح آباد بزنيد و ببينيد آيا واقعاً تردد در اين كوچه و خيابانها امكان پذير است؟ آيا حق مردمي كه 8 سال بمباران و موشكباران رژيم صدام را تحمل كردند اين است كه كوچه و خيابانهايشان خاكي باشد؟ چرا معاونت عمراني جنابعالي به شهرداريهاي شهرهاي استان ايلام كم توجهي مي كند؟
4- چند سالي است كه اجراي طرحهاي هادي روستا از طرف بنياد مسكن انقلاب اسلامي استان ايلام به دليل كمبود اعتبارات با كندي مواجه شده و در موارد زيادي متوقف مانده است اهالي روستاهاي خرابانان، ترن، گاو سوار، ماژين، خوران، ونيت، نبوت، بلين، علمدار، كلان، شاله شوري، نهرخان عليا و سفلي، كله جوب، ساتيان، اسماعيلي، جوب گوهر، نهر غلام ويس، عليگه، حصار شاوه، وپله، چهل زرعي، باباگير، كپنه كران، سرتنگ عليا، سراب، كهره، وارگه، كل كل، هلسم، بلاوه تره، بلاوه خشكه، جانجان، برآفتاب بيف زنجيره عليا و سفلي، جوب سرخ، شيراوند، سامان، چشمه ماهي، پيازآباد، روستاهاي منطقه داجيوند، زنگوان، چشمه رشيد، چشمه پهن، جوب دراز، ورميان، سفيد خاني، روستاهاي منطقه كارزان، زنگوان، حسن گاوداري، گوراب، سراب كلان، لريني، قاضي خان، ظهيري، گنبد، پيرمحمد، پل شكسته، پارياب، خوشاده، چشمه انار و عليا و سفلي، ريكا، بان سرو، پارده، چگا، چنان، مورت، گلزار، گنجوان، چمن و چكر بولي منتظر اجرا يا تكميل طرحهاي هادي روستا توسط بنياد مسكن هستند. اين روستاها كه حدود هشتاد روستا هستند همگي واجد شرايط لازم براي اجراي طرح هادي هستند و بايد به خواست اهالي آنها در خصوص اجرا و تكميل طرحهاي هادي توجه شود.
5- تقسيمات كشوري در استان ايلام نياز به تجديد نظر داشته و در اين راستا لازم است بخش شيروان به شهرستان و مناطق آسمان آباد و شباب نيز به بخش ارتقاء يابند. همچنين مناطق چالاب و چنگوله نيز استعداد ارتقاء به بخش را دارا هستند و ضرورت دارد كه با توجه به شرايط اين مناطق، بخش شوهان تشكيل گردد.
6- با توجه به خواست اهالي سومار در خصوص انتزاع از استان كرمانشاه و منضم شدن به استان ايلام كه طي طومارهاي متعدد به مسئولين اجرايي ابلاغ گرديده و با توجه به اينكه مردم سومار خدمات مورد نيازشان را از استان ايلام دريافت مي كنند، از وزارت كشور مي‌خواهم نسبت به انتزاع سومار از كرمانشاه و الحاق به ايلام اقدام نمايد.
دوشنبه 10 مرداد 1390 - 9:46:09 PM

ورود مرا به خاطر بسپار
عضویت در گوهردشت
رمز عبورم را فراموش کردم

آخرین مطالب


***شباهت دخترا با ايرانسل !!!***آخر طنز


***شباهت دخترا با ايرانسل !!!***آخر طنز


سوء برداشت !!!


افسوس....باز هم بی توجهی مسولان.... رستم نامه تغییر کرد


اولین ها در ایران (طنز بسیار زیبا)


اصلاحات جدید لغت نامه ی آریانپور


پـَـَـ نــه پـَـَــــ


طنز سیاه‌‌نمایی ممنوع، ماستمالی آزاد


فیلــترینگ همه ی سایت ها به زودی رفع می شود !


آخرین نسخه غلط نامه فارسی به انگلیسی برای یادگیری زبان*****آخر طنز و خنده


نمایش سایر مطالب قبلی
آمار وبلاگ

27376 بازدید

11 بازدید امروز

2 بازدید دیروز

19 بازدید یک هفته گذشته

Powered by Gegli Social Network (Gohardasht.com)

آخرين وبلاگهاي بروز شده

Rss Feed

Advertisements